Europa Telecom staat bekend om het repareren van veel verschillende soorten schade. Van een iPhone tot een Nokia, alles is mogelijk bij Europa Telecom. Naast smartphones kunt u ook uw tablet laten repareren bij dit bedrijf. Alle reparaties worden snel en professioneel uitgevoerd. Europa Telecom is een ervaren bedrijf, alle medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag! Klik hier om alle soorten reparaties te bekijken die Europa Telecom uitvoert.

 

Mijn ervaring met dit bedrijf

Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer positief. Mijn iPad had schade opgelopen. Gelukkig kon ik snel een afspraak maken met Europa Telecom. Na de reparatie werkte mijn iPad weer zoals het hoort. Ik ben de medewerkers van Europa Telecom erg dankbaar hiervoor. Klik hier om een afspraak te maken.

 

Simlock

Naast het repareren van uw telefoon kunt u bij Europa Telefoon ook terecht voor het verwijderen van uw simlock. Europa Telecom wilt zich graag onderscheiden van de andere reparatiebedrijven, vandaar dat zij u dit aanbieden. U kunt er zeker van zijn dat uw GSM in goede handen is als u het apparaat simlockvrij laat maken door Europa Telecom. Alle medewerkers hebben ervaring en helpen u op de meest zorgvuldige manier. Klik hier voor meer informatie over Europa Telecom.