Meer informatie over smartphone reparatie in Aalsmeer

gsm doc

Voor de beste en goedkoopste telefoon of laptop reparatie in Aalsmeer bent u bij GSM DOC op het goede adres. Het personeel is erg vriendelijk en professioneel. Je krijgt voor een scherpe prijs top kwaliteit geleverd.

Meer informatie

Diensten / soorten

De diensten bij dit bedrijf zijn scherm reparatie en toetsenbord reparatie. De soorten laptops die gemaakt worden bij GSM DOC zijn Acer, Samsung, Apple, Asus, Lenovo, Toshiba, Sony, HP, Dell, Medion, Packard Bell, Siemens en Fujitsu. Smartphones maken ze de volgende merken Apple, Samsung, Huawei, LG, Sony, HTC en Nokia.

 

Mijn ervaring

Voor twee maanden terug had ik mijn telefoon kapot en geen geld om een nieuw toestel te kopen toen ging ik kijken voor goedkope reparatie van mijn mobiel. Toen kwam ik uit bij GSM DOC ik ben erg tevreden over de service en de kwaliteit die het bedrijf levert voor een nette prijs. Mijn scherm doet het nu nog steeds er goed.

 

Meer weten?

Voor meer informatie klik hier of stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 0297  820960, voor direct contact of informatie kunt u ook altijd langs de winkel komen.

Geen categorie

De kracht van een eigen vacaturewebsite

Als je op zoek bent naar talent voor je bedrijf, kan een eigen vacaturewebsite echt een gamechanger zijn. Met een eigen vacaturewebsite heb je volledige controle over hoe je je bedrijf presenteert aan potentiële werknemers. Je kunt de cultuur, waarden en voordelen van je bedrijf in de schijnwerpers zetten op een manier die aantrekkelijk is […]

Read More