FixpuntEr kan een moment zijn dat uw iPhone kapot kan gaan door het te laten vallen of door een software update. Dat is dan natuurlijk hartstikke vervelend en ook nog eens hartstikke duur. Daarom biedt fixpunt.nl/ voordelige prijzen voor het maken van iPhones.

Voordelige prijs

iPhone reparatie kunt u het beste door specialisten bij de Fixpunt laten doen. Fixpunt is namelijk een computerwinkel dat ervoor zorgt dat uw defecte elektronica apparaten worden gerepareerd en vervangen door originele onderdelen. Door de originele onderdelen, wordt uw  iPhone zoals u hem net nieuw uit de doos heeft gekregen.

Afspraken

Fixpunt maakt afspraken met u en de afspraken komen ze altijd na. dit zorgt er namelijk voor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over late reparaties. Uw defecte iPhone wordt dan snel gerepareerd terwijl u enkele minuten wacht. Voor elke reparatie zijn er standaard tarieven, waar u nooit meer betaald dan u hoort, zo komt u ook niet voor onverwachte kosten te staan. Daarnaast zijn alle gegevens veilig bij fixpunt.nl/, uw gegevens zult u ook nooit kwijt raken tijdens een reparatie.

Mijn ervaring bij Fixpunt

Toen mijn iPhone 8 plus kapot ging, ben ik ook naar Fixpunt gegaan, ik had veel goede recensies gelezen op internet, dus besloot ik om mijn toestel daar ook te laten repareren. Ik hoefde even te wachten en mijn iPhone was al weer gemaakt. Het ging echt snel. Als ik hem naar Tele2 zou sturen, zou ik 1 a 2 weken moeten wachten.